• Aankondiging

  Doosje geluk Opa & Oma
  Doosje geluk Opa & Oma

  HOERA! JULLIE ZIJN ZWANGER WAT EEN GEWELDIG NIEUWS.Daar hoort een originele aankondiging van de zwangerschap bij. Een doosje vol geluk voor opa&oma met de geweldige boodschap dat jullie aanstaande ouders worden.

  Wat zit er…

  € 17,95
 • Doosje geluk met romper
  Doosje geluk met romper

  HOERA! JULLIE ZIJN ZWANGER WAT EEN GEWELDIG NIEUWS.Daar hoort een originele aankondiging van de zwangerschap bij. Een doosje vol geluk voor Opa & Oma met de geweldige boodschap dat jullie aanstaande ouders worden.

  Wat zit er…

  € 17,95
 • Doosje geluk met eendje
  Doosje geluk met eendje

  HOERA! JULLIE ZIJN ZWANGER WAT EEN GEWELDIG NIEUWS.Daar hoort een originele aankondiging van de zwangerschap bij. Een doosje vol geluk voor Oma & opa met de geweldige boodschap dat jullie aanstaande ouders worden.

  Wat zit er…

  € 14,95

Het is zover jullie zijn zwanger, Daar hoort een leuke zwangerschap aankondiging bij.

Maar hoe vertel je dit zwangerschap nieuws nou aan de aankomende opa&oma's op een zo orgineel mogelijke manier? Wij willen je daar graag mee helpen.

Wij hebben voor u een aantal leuke doosjes vol geluk ontworpen een orginele zwangerschap aankondigingen die zeker indruk zal maken. Maar er zijn natuurlijk ook tantes en ooms die wij zeker niet vergeten zijn om te verwerken in onze handmade cadeausLaat iedereen stralen en tover een onwisbare glimlach op ieder zijn gezicht met de cadeaus van kadootje4kids.

© 2014 - 2021 Kadootje4kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel