• Luier motor Roze lumpin beer
  Luier motor Roze lumpin beer

  Wat een leuk Kraamcadeau voor een stoer meisje, deze motor met beer.

  € 49,95
 • Luiertaart unicorn lucy( lumpin)
  Luiertaart unicorn lucy( lumpin)

  LUIERTAART UNICORN MET LUCY LUWat is ze schattig en zacht super leuk als kraamcadeauDit eenhoorn meisje brengt geluk en zoekt een nieuw vriendinnetje!Wat zit er allemaal in

  ∙ 20 luiers maat 3
  ∙ unicorn lucy lu
  ∙ sokjes
  ∙…

  € 40,95
 • Luiertaart motor Jongen met Lumpin beer
  Luiertaart motor Jongen met Lumpin beer

  Wat een leuk orgineel Kraamcadeau voor een jongen, deze motor met beer.

  Wat zit er allemaal in?

  42 luiers
  2 dekentjes/handoekjes (wat voorradig is)
  1 paar sokjes
  bad eendje
  spuugdoek
  2 spenen

  € 49,95
 • Luiertaart Lumpin aap coffee
  Luiertaart Lumpin aap coffee

  LUIERTAART LUMPIN AAP COFFEEEen zacht aapje op een luiertaart die graag een klein mensje wilt knuffelenHij heeft lange armpjes voor een lange omhelzing, Een leuk kraamcadeau om mee binnen te komen.Wat zit er allemaal in:

  ∙ 20…

  € 39,95

Wij gebruiken voor onze kraamcadeaus de mooie knuffels van het merk Lumpin.

Deze super zachte dieren hebben allemaal een eigen verhaal zo hebben wij nu in het assortiment :

Marcus de beer :Teddy bear Marcus is zacht en vriendelijk, maar wel erg verlegen. Als je te lang naar hem kijkt, zul je hem zien blozen. Je zult lief voor hem moeten zijn. Zijn vriendelijkheid richting jou hangt af van hoe goed jij hem verzorgt. Zorg goed voor hem en hij zal jou oneindige liefde geven. Teddy bear Marcus komt uit het noorden van Finland, waar hij graag naar het noorderlicht kijkt tijdens de lange winters. Afmetingen: 33 cm.

Lucy Lu Unicorn: Eenhoorn Lucy Lu heeft haar eigen naam gekozen. Ze wil graag filmster worden en ze ziet er altijd fantastisch uit. Ze is grappig, vriendelijk en heel erg modieus. Dit lieve eenhoorn meisje brengt geluk en wil heel graag jouw nieuwe vriendje zijn! Afmetingen: 25 cm.

Monkey coffee: Het lieve aapje Coffee heeft extra lange en zachte armen zodat hij de kleine extra goed kan omhelzen.Hij heeft een droom om een business te beginnen in coffee maar voorlopig droomt hij er alleen maar over. Hij komt uit Brazilllie.

Konijn Emilia: Bijna alle hazen meisjes zijn jaloers op haar witte zachte vachtje en ze is er maar wat zuinig op. Ze komt uit alaska waar ht net zo wit is als haar vacht.

© 2014 - 2020 Kadootje4kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel