Producten van Happy Horse

Happy Horse is al jaren een groot producent van diverse knuffels. De liefde die zij voor het vak hebben vertaalt zich in hun prachtige productlijn. Lees hier waarom wij deze mooie knuffels in ons assortiment hebben. 

Kies uit diverse knuffels

De knuffels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ook zijn er een aantal knuffels met de optie tot een opdruk. Zo kunt u het cadeau helemaal personaliseren! Happy Horse bestaat sinds 1963 en ontwerpen zachte, eigenwijze knuffeldieren. Elke knuffel heeft een unieke uitstraling en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

Het zachtste cadeau

De knuffels van Happy Horse zijn van goede kwaliteit en zijn erg leuk om cadeau te doen. Naast de losse knuffels kunt u ook kiezen voor een luiertaart. Hierbij krijgt u naast de knuffel ook een set aan luiers en leuke accessoires erbij. Zo heeft u een alles in 1 geschenk voor de kersverse ouders! De grootte van de knuffels varieert van 25 cm tot 38 cm, zo kunt u zelf kiezen welk formaat het beste past. 

Het aanbod van Kadootje4kids

Naast knuffels en luiertaarten van Happy Horse hebben wij ook een breed assortiment aan andere luiertaarten voor zowel  meisjes als jongens. De luiertaarten zijn met de hand gemaakt en zijn een prachtig cadeau om te geven. Naast luiertaarten biedt Kadootje4kids ook vele andere kraamcadeaus en mooie zwangerschapsaankondigingen aan waarmee u de familie kan verrassen. Wilt u meer informatie over één van onze producten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen, dan helpen wij u graag verder!

Nieuwsbrief

Meld je nu aan op de nieuwsbrief dan profiteert u meteen van alle leuke nieuwe aanbiedingen van die maand!
Aanmelden
© 2014 - 2023 Kadootje4kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel