• Hoera je wordt Oom
  Hoera je wordt Oom

  ZWANGERSCHAPS AANKONDIGING JE WORDT OOMJULLIE ZIJN ZWANGER EN WILLEN DIT OP EEN LEUKE MANIER VERTELLENMet deze leuke zwangerschaps aankondiging in de vorm van een vrolijke confetti bal is het altijd feest.

  Hoera je wordt oom met…

  € 9,95
 • Hoera je wordt Oma
  Hoera je wordt Oma

  ZWANGERSCHAPS AANKONDIGING JE WORDT OMAJULLIE ZIJN ZWANGER EN WILLEN DIT OP EEN LEUKE MANIER VERTELLENMet deze leuke zwangerschaps aankondiging in de vorm van een vrolijke confetti bal is het altijd feest.

  Hoera je wordt oma met…

  € 9,95
 • Hoera je wordt Tante
  Hoera je wordt Tante

  ZWANGERSCHAPS AANKONDIGING JE WORDT TANTEJULLIE ZIJN ZWANGER EN WILLEN DIT OP EEN LEUKE MANIER VERTELLENMet deze leuke zwangerschaps aankondiging in de vorm van een vrolijke confetti bal is het altijd feest.

  Hoera je wordt Tante…

  € 9,95
 • Hoera jullie worden Oom en Tante
  Hoera jullie worden Oom en Tante

  ZWANGERSCHAPS AANKONDIGING JUYLLIE WORDEN OOM EN TANTEJULLIE ZIJN ZWANGER EN WILLEN DIT OP EEN LEUKE MANIER VERTELLENMet deze leuke zwangerschaps aankondiging in de vorm van een vrolijke confetti bal is het altijd feest.

  Hoera…

  € 9,95
 • Hoera jullie worden Opa en Oma
  Hoera jullie worden Opa en Oma

  ZWANGERSCHAPS AANKONDIGING JUYLLIE WORDEN OPA EN OMAJULLIE ZIJN ZWANGER EN WILLEN DIT OP EEN LEUKE MANIER VERTELLENMet deze leuke zwangerschaps aankondiging in de vorm van een vrolijke confetti bal is het altijd feest.

  Hoera…

  € 9,95

Confetti bal

Bent u op zoek naar een origineel cadeau om de zwangerschap mee aan te kondigen? Kies dan voor de confetti bal van Kadootje4kids! Kies uit verschillende teksten voor op de bal om zo het perfecte kleinigheidje te geven aan de familie. 

Deze kleurrijke bal met een leuk cadeautje erin heeft een diameter van 8 cm. Met de confetti in de bal is het openen van het cadeau een waar feestje en verras je iedereen met het prachtige nieuws. Aan de binnenkant is een sleutelhanger te vinden, zodat deze bijzondere dag niet snel vergeten zal worden. 

Originele aankondiging cadeaus voor iedereen

Naast de confetti bal hebben wij nog een aantal andere leuke en originele zwangerschapsaankondiging cadeaus die zeker indruk zullen maken. Zo is er een doosje vol geluk met een prachtig aandenken er in, een rompertje met de aankondiging erop en een sleutelhanger. Elk product is met de hand gemaakt en geeft de boodschap op een mooie manier over. Laat je familie stralen en tover een onuitwisbare glimlach op ieders gezicht met de zwangerschap aankondiging cadeaus van Kadootje4kids.

Een cadeau voor de zwangerschap aankondiging kopen?

Heeft u het ideale cadeau gevonden om uw zwangerschap aankondiging te doen? Bestel deze dan voordelig en snel in onze webshop. U hoeft alleen uw favoriete optie en het goede aantal aan ons door te geven om de bestelling te kunnen afronden. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag verder!

Nieuwsbrief

Meld je nu aan op de nieuwsbrief dan profiteert u meteen van alle leuke nieuwe aanbiedingen van die maand!
Aanmelden
© 2014 - 2022 Kadootje4kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel