• Hoera je wordt Oom
  Hoera je wordt Oom

  ZWANGERSCHAPS AANKONDIGING JE WORDT OOMJULLIE ZIJN ZWANGER EN WILLEN DIT OP EEN LEUKE MANIER VERTELLENMet deze leuke zwangerschaps aankondiging in de vorm van een vrolijke confetti bal is het altijd feest.

  Hoera je wordt oom met…

  € 9,95
 • Hoera je wordt Oma
  Hoera je wordt Oma

  ZWANGERSCHAPS AANKONDIGING JE WORDT OMAJULLIE ZIJN ZWANGER EN WILLEN DIT OP EEN LEUKE MANIER VERTELLENMet deze leuke zwangerschaps aankondiging in de vorm van een vrolijke confetti bal is het altijd feest.

  Hoera je wordt oma met…

  € 9,95
 • Hoera je wordt Tante
  Hoera je wordt Tante

  ZWANGERSCHAPS AANKONDIGING JE WORDT TANTEJULLIE ZIJN ZWANGER EN WILLEN DIT OP EEN LEUKE MANIER VERTELLENMet deze leuke zwangerschaps aankondiging in de vorm van een vrolijke confetti bal is het altijd feest.

  Hoera je wordt Tante…

  € 9,95
 • Hoera jullie worden Oom en Tante
  Hoera jullie worden Oom en Tante

  ZWANGERSCHAPS AANKONDIGING JUYLLIE WORDEN OOM EN TANTEJULLIE ZIJN ZWANGER EN WILLEN DIT OP EEN LEUKE MANIER VERTELLENMet deze leuke zwangerschaps aankondiging in de vorm van een vrolijke confetti bal is het altijd feest.

  Hoera…

  € 9,95
 • Hoera jullie worden Opa en Oma
  Hoera jullie worden Opa en Oma

  ZWANGERSCHAPS AANKONDIGING JUYLLIE WORDEN OPA EN OMAJULLIE ZIJN ZWANGER EN WILLEN DIT OP EEN LEUKE MANIER VERTELLENMet deze leuke zwangerschaps aankondiging in de vorm van een vrolijke confetti bal is het altijd feest.

  Hoera…

  € 9,95

Confetti bal

Confetti bal kopen? Dan bent u bij Kadootje4kids aan het juiste adres. Hier vind u confetti ballen die u kunt geven als cadeau om uw zwangerschap aan te kondigen. Bekijk snel ons aanbod!

Confetti bal voor aankondigen zwangerschap

Het is zover! Jullie zijn zwanger! Dit is natuurlijk een prachtig moment en hier hoort een leuk zwangerschap aankondiging cadeau bij. Maar hoe vertel je dit geweldige nieuws eigenlijk aan de aankomende opa, oma, tante en/of oom op een zo leuk mogelijke manier? Hier helpen wij u natuurlijk graag bij. Een confetti bal is een prachtige manier om deze boodschap over te brengen. U zult zo een onuitwisbare glimlach op ieder zijn gezicht toveren!

Confetti bal kopen?

Heeft u de ideale confetti bal gevonden om aan te kondigen dat u zwanger bent? Bestel deze dan snel en vooral voordelig in onze webshop. U hoeft alleen de juiste confetti bal en het juiste aantal door te geven om uw bestelling te kunnen afronden. Heeft u meer informatie nodig of wenst u een andere boodschap op de bal? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder!

© 2014 - 2021 Kadootje4kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel